torsdag den 20. januar 2011

Træt med træt på:-)

En eller anden: Skyd mig, hæng eller bare smid mig på bunden af havnen!! Jeg er træt; træt af at være træt, træt af at have en baby hængende i brysterne hver 2. time, træt af ikke få sovet hele natten. Hvad skal en kvinde gøre for at få sig bare 4 timers sammenhængende søvn, spørger jeg bare? Jeg bliver sgu da gammel før tid med det liv, jeg fører i øjeblikket; vågen hele natten og arbejde hele dagen, og det er hårdt nu hvor det ikke er frivilligt (det var en ganske anden sag, da man var ung og festede natten lang). Rynkerne er begyndt at vise sig, og de grå hår morer sig vældigt på mit hovedet, og de kalder hver dag på nogle af deres kammerater som så kommer og joiner dem. Velkommen til mit liv som MOR til to søde, skønne, fantastiske og til tider hamrende irriterende unger som jeg har sammen med Hr. kæreste, som i øvrigt også er noget så sød, dejlig, lækker og til tider hamrende irriterende.

Nå men med hensyn til det med at blive smidt i havnen, så er det noget jeg har overvejet ret kraftigt her på det seneste, for Putten ynder at holde sin mor vågen det meste af natten, for hun er nemlig meget glad for mine bryster (godt så, så er der da en af os der er det) og knap så glad for sin sut. De to ting gør at min ellers søde og milde pige om natten udvikler sig til en skarnsunge, som man skulle tro, vi havde importeret direkte fra Helvede.

Tilbage til havnen:-) Så er der så koldt på bunden af havnen at et alternativ, som jeg også ofte har overvejet er en tur i spjældet. Jeg har tænkt mange tanker, om hvad man kan lave af småkriminalitet, så man kunne komme en tur ind og ruske den, bare et par dage eller 4. Det må være skøøønt!!! Tænk sig ikke at skulle have ansvaret for nogen anden end sig selv, masser af tid til at læse og være kreativ (hmm, ved nærmere overvejelser så får man nok ikke lov til at medbringe ret mange hæklenåle, synåle eller strikkepinde, det kan vel kategoriseres som våben), nå men så i hvert fald bare det der med at have tid til sig selv, kunne gå på toilettet i fred og få maden serveret på en sølvbakke (eller er det her jeg har set for mange film?).

Nu går der dog ikke så længe, så får jeg i hvert fald lov til at gå alene på toilettet og holde en pause midt på dagen, for jeg starter nemlig på arbejde om 1 måned, og det er slet ikke sjovt, hvis nogle skulle finde på at spørge. For selv om Putten kræver en del af sin mor i øjeblikket, så er det til hver en tid at fortrække frem for det der fæle fæle arbejde. Hvorfor er det lige, at vi ikke har råd til, at jeg kan gå hjemme, indtil jeg kan finde et andet sted at arbejde? Bare et sted uden aften- og weekendvagter, bagtaleri og dårlig stemning, er det mon for meget forlangt? Og Putten, hun kan jo heller ikke undvære sin mor, i hvert fald ikke hvis man spørger mig;-) Håber til at jeg får et lidt andet syn på sagen løbet af de næste par uger!