torsdag den 30. juni 2011

En kronprins på 4 år

Så blev det da til endnu en fødselsdag her i huset, denne gang var det Kronprinsens tur til at fylde år. Selvfølgelig er det stort når ens barn bliver 1 år, men jeg må indrømme, at jeg ikke helt har fattet det der med skriftlige invitationer, store fester og helt unikke gaver når man bliver 1 år, så det har vi ikke gjort det i herhjemme. Generelt har det nok været lidt sløjt med fejringen af barnet, da hans fødselsdag hver år har været faldet sammen med min dimensionsfest, sindssygt arbejdspres eller en lille nyfødt baby. I år var der dog intet andet vi skulle end at fejre hans fødselsdag, både hr. kæreste og jeg har haft ferie siden i fredags og vi har længe planlagt dagen sammen alle tre. Så passer det jo meget godt med, at han i år har haft en kæmpe forståelse for hvad fødselsdag går ud på og han har haft en mening om hvad der skulle ske og ikke mindst hvad der skulle spises.

Morgen startede med sang og gaver


I tirsdags startede jeg med at stege små frikadeller, bage pølsehorn, muffins og en kage der skulle bruges til det sidste nye - cake pops. Jeg plejer ellers at være rimelig habil i et køkken, men både muffins og kage blev virkelig virkeligt elendigt. Jeg overvejede om ikke ungerne fra børnehaven, som kom om formiddagen, trods alt kunne spises af med uformelige og lidt klamme muffins, lige indtil jeg kom til at tænke på, at pædagogerne jo også var med, og det ville ligesom plette mit ry som "den gode mor" en del, så en ny portion måtte der til, og de lykkedes heldigvis. Er der noget bedre end at sidde der og sole sig i ros og fortælle "at det skam ikke er noget" og samtidig vide at man har knoklet som et svin for at nå det hele og flere gange undervejs har overvejet at låse døren inden fra og sætte et skilt på døren om, at man ikke er hjemme og først kommer igen, når folk er kørt;-) Men altså jeg nåede det hele, så børnehaven var her om formiddagen til frikadeller, pølsehorn, boller, grønsagsstænger og muffins.
Om eftermiddagen kom familien (Jakobs bedsteforældre, oldeforældre og en enkelt moster og lille kusine), og som Kronprins havde man selvfølgelig valgt livretten til hovedret, yndlingsdesserten og ikke mindst lagkage og kage til kaffen. Livretten er hjemmelavet pizza, og hvad der er nemt at lave når vi bare er os selv, er rimelig krævende når der skal laves til 15. Så jeg stod i køkkenet det meste af tiden (på billedet har jeg dog lige fået lidt hjælp af oldemormor)
og jeg aner ikke hvad han har fået i gave og af hvem, men jeg sagde da pænt tak, og jeg har da en fornemmelse af, at det har været gode gaver sådan som han har leget i dag.

Da jeg kom i seng kom alle følelserne væltende og jeg kom til at tænke på dagen for 4 år siden, hvor vi lige havde fået vores lille uplanlagte ønskebarn. En lille fin dreng med 10 fingre, 10 tæer og bittesmå ører på 3710 gr. og 53 cm.
Det var en vild og uvirkelig fornemmelse at være blevet mor til mit helt eget barn, og jeg var lidt i tvivl om han virkelig var min søn eller om han tilhørte "Storstrømsamts Vaskerier";-)

Og kan man ikke klare mere sødsuppe nu, så siger jeg "hej-hej, ses senere";-) Til jer andre bliver jeg nød til at fortælle at alle de her tanker endte i et digt, der beskriver nogle af mine tanker om det at være mor:

Mor - en titel jeg aldrig mister

Mor er nemt at blive, men svært at være!
Jeg blev din mor den dag jeg fandt ud af, at du voksede i mig.
Jeg gav dig kraft så du kunne vokse dig stor og klar til at møde verden.
Jeg fødte dig i smerte, men en frydefuld smerte, der fortalte mig,
at nu var du snart ikke længere under mit hjerte,
men i mine arme og i forevigt i mit hjerte.
Jeg er din mor det bedste jeg kan, vi øver os sammen,
og i dig ser jeg når jeg lykkedes.
At være din mor kan ingen nogensinde tage fra mig,
uanset hvilke udfordringer livet bringer mig.
At være din mor gør mig stolt og fuld af kærlighed.
At være din mor er det bedste, der er sket mig.
At være din mor fylder mig sommetider med usikkerhed
og alligevel ved jeg med sikkerhed, at det aldrig kunne være anderledes.
Tak fordi JEG må være DIN mor!



Tak hvis DU læste med så langt:-D Den næste uges tid holder bloggen og jeg ferie, hav en skøn sommer derude!

mandag den 27. juni 2011

Bare det dyreste, tak!

I forhold til penge, så er jeg sådan en underlig blanding af en spenderer og en nærigmås. Når vi er nogen steder, så bruger jeg løs, også gerne af penge jeg ikke har (eller jo de er der jo, men de skulle måske være gået til noget andet;-)). Når så jeg skal købe noget som vi virkelig mangler, så kommer nærigheden op i mig, og jeg ender tit med slet ikke at købe noget fordi det er for dyrt, eller jeg ender med at købe noget helt andet:-S Absolut ikke en af mine stolteste sider, men det bliver nok aldrig anderledes medmindre jeg pludselig bliver meget meget rig, og jeg bare kan give den gas hele vejen rundt;-)

I går besøgte vi Moderjordfestivalen i Maribo, som var en skøn lille festival med lokale udstillere inden for fødevareområdet. Der var masser af smagsprøver (et hit når man har små børn med, ja og moderen synes nu også ret godt om det;-)), spændende produkter man kunne købe og så lidt levende dyr som man enten kunne klappe eller se blive slagtet.
På sådan et marked bliver jeg helt høj af stemningen og drømmer mig straks væk til et sted hvor jeg lever som hjemmegående husmor med masser af tid til at bage og sylte, hvor ungerne altid er hjemme og vi i fællesskab sørger for at malke koen, samle æg og grave kartofler op. Aldrig mere stress og jag, kun overskud, økologi og duften af nyvasket sengetøj der er blæst tørt ude i det skønne sommervejr. Derfor er jeg også en fantastisk kunde på sådan et marked, for jeg ved jo inderste inde at jeg aldrig bliver hjemmegående, selvforsynende husmor, men så kan man da købe sig til lidt af atmosfæren og pludselig synes jeg at det er helt fjing-fjong at betale 25 kr for et kilo mel eller over 100 kr for en spegepølse eller tæt på en 50'er for et glas syltetøj.
Og så ikke et ord om, at når jeg i morgen står nede i Lidl, vælger det billigste - for hvorfor f..... skal det der økologi/nærproduceret/med lavt fedtindhold være så dyrt;-)

tirsdag den 21. juni 2011

At være kedelig og ferieklar:-)

Ja jeg er vist lidt kedelig i denne tid, det er i hvert fald sparsomt hvad der kommer til mig, af ideer til hvad jeg kan skrive om. Jeg er vist mentalt er gået på ferie, men det er nok også meget fornuftigt, at begynde at lade op til ferien nu, for fra på fredag står den på masser af kvalitetstid med begge børn og hr. kæreste. Jeg må indrømme, at bare tanken gør mig indimellem helt svedt. Skal jeg virkelig praktisere damage control, tørre snotnæser, servere morgenmad, tidlig formiddagsmad, sen formiddagsmad, frokost, tidlig eftermiddagsmad, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe, skifte bleer, tørre røv, rydde legetøj op, pakke bil til diverse ture, skille søskende af, hjælpe Putten med at gå (det er cirka det ENESTE hun vil i øjeblikket) osv. i minimum 3 uger? Minimum fordi jeg jo reelt har 6 ugers ferie, og min tanke er da, at ungerne også skal have 6 ugers ferie, men med det forbehold, at skulle der være en venlig sjæl, der fandt på at invitere MIG og kun mig på besøg i et par dage, så takker jeg ja tak og kysser den jord de betræder;-) 

Ej det lyder jo som om jeg jeg ikke gider mine unger, det gør jeg da som regel;-) Og det bliver da skønt med ferie, men begrebet ferie har altså fået en lidt anden definition, end den gang man var ung og ikke havde børn. Dengang var ferie = masser af afslapning, gerne ved stranden, sommerferiejob sammen med andre unge, en chartertur sydpå hvor poolen og et par gode bøger blev omdrejningspunktet. I dag er ferie = en masse servicering af ungerne, så de får den bedste ferie man kan tænke sig, så de kan tænke tilbage på deres barndomsferier som noget helt fantastisk og magisk, ligesom jeg selv gør. Det er selvfølgelig også lig med dage hvor vi laver så lidt som muligt, dage hvor vi er på tur og hvor vi som forældre får lov til at opleve verden for første gang igen, dage med masser af knus, kram, jordbærkys og softice ud over det hele. Det er der hvor vi som forældre finder tid til de gode samtaler, tid til at være længe op om aftenen, bruger tid på hinanden (jeg tænker massage, kærtegn, kys - you get the picture;-)) og ikke mindst sammen ser på vores helt igennem fantastiske unger og bekræfter hinanden i, at det dog er utroligt, at vi lige skulle være så heldig, at vi fik de to skønneste børn, der nogensinde har gået og kommer til at gå på denne jord. Og ikke et sekund vil jeg bytte noget af det væk for at få min ungdomsferie igen! (og så ikke et ord om, at vi så sent som i går aftalte, at tage på voksen-storby-forlænget-weekend til efteråret;-))  

fredag den 17. juni 2011

Høj på stoffer

Ja da ikke de rigtig sjove stoffer, dem har jeg ingen erfaring med;-) Men til gengæld har jeg erfaring med de stoffer man syr tøj af, og i nat har jeg drømt om skønne retrostoffer, så i dag ,måtte jeg simpelthen en tur igennem byens genbrugsbutikker, og hvilke skatte jeg fandt<3

Billeder siger mere end 100 ord, så jeg vil lade billeder tale for sig selv og så ellers bare ønske jer en dejlig weekend!



onsdag den 15. juni 2011

Det støver, nej spøger eller måske bare begge dele:-)

Her til aften skulle vi have besøg af noget familie, som ikke kunne deltage, da vi holdt Puttens fødselsdag. Ej hvor er sådan en dag bare hård, når man kommer sent hjem, ungerne er trætte og hjemmet mest af alt ligner en slagmark hvor bomberne har fløjet rundt. Og i dag kunne jeg ikke en gang kun skyde skylden på ungerne, for køkkenet var nok det værste.
Jeg tror, at jeg er villig til at give de kloge (læs: min far:-)) ret i, at det nok er nemmere at holde rent end at gøre rent, men samtidig er det fuldstændigt umuligt at praktisere i vores hjem, da vi begge tror fuldt og fast på, at hvis bare vi slukker lyset, så er rodet der ikke (skrid sommer, der er alt for mange lyse timer i øjeblikket;-)).

Nå men, nogle gæster kræver bare lidt mere rengøring end andre. Ikke at jeg tror de ville kommentere det, det er nok mere mig, der har et problem med det, men det skyldes jo at jeg kender deres rengøringsstandard, og den er mange meter højere end vores:-D Så hu-hej og vilde dyr fik hjemmet lige en monkey-shine, de værste nullermænd blev lukket ud og der kom lidt frisk duft på badeværelset. Mens jeg knoklede rundt, gjorde Kronprinsen et ihærdigt forsøg på at give mig dobbelt så meget arbejde, ved at blive ved med at finde legetøj frem, så til sidst blev han opfordret til at gå ud og lege, hvis ikke han ville ende samme sted som nullermændene;-) Jeg kunne høre han havde gang i en god leg med sine fantasivenner (-dyr)?? I hvert fald snakkede han lystigt derude og jeg fik lidt fred. Pludselig kommer han ind og fortæller at han snakker med Figaro, vores gamle kat, der blev aflivet i februar 2010. Det er der nu ikke noget mærkeligt i, da han gennem længere tid har snakket om ham og om hvor meget han savner ham. Så siger knægten, at han også snakker med Garfield som er mormors kat. Det mystiske er så, at Garfield døede i mandags og at vi ikke har fortalt det til Kronprinsen endnu. WHAT THE F... sker der lige for det???

Endelig har vi lidt husspøgelser, og så dælme om ikke det er katte! Og jeg som er rigeligt træt af de to vi har i forvejen;-) Nå men bare de ikke skal have mad, ormekur, loppekur, til dyrlæge og ikke går på bordene, så skal de da være så velkomne:-D

tirsdag den 14. juni 2011

Lidt nyt fra maskinen

Ja altså symaskinen:-) Det er ved at være en uges tid siden, jeg blev færdig med en bøllehat og en tunika, som jeg bare ikke har fået vist det frem endnu, og det skal der da gøres noget ved, så det hele ikke bare bliver snak fra min side;-)
Bøllehatten var en bestilling til en skøn pige fra Puttens mødregruppe, den blev langt fra som tænkt, især da moren til pigen havde ønsket det gule hval-stof, men jeg havde desværre ikke mere hjemme. Samtidig så gik det helt galt, da jeg skulle sy det sammen, og jeg har sjældent lavet noget, der drillede så meget. Et projekt der ikke burde tage meget mere end end en time, kom pludselig til at tage en hel fridag, og så blev resultatet ikke en gang tilfredsstillende:-S



Denne lille tunika i str. 56 har jeg lavet til min lille nye niece på min søsters forespørgsel. Selve modellen er skøn, og jeg skal så meget have fat i det mønster igen og lave den til Putten også:-)



Ellers har den jo stået på pinseferie med lidt ekstra job, pinsetur med svigerfamilien og skøn brunchhygge med en dejlig dejlig veninde i går. 7  arbejdsdage og så står den på sommerferie her i huset. Det bliver skønt, især når man kan gå ferien i møde med visheden om, at i august er jeg fastansat og ikke mindst, at så skal jeg starte på noget rigtig spændende efteruddannelse:-)
Og øv hvor er jeg kedelig at høre på i dag, det er jo ikke andet en blær og "se og hør lige mig", men nogle dage, er det bare svært ikke at jublende glad over sin egen lykke:-)

Jeg lurer i øvrigt lidt på at lave en give-away, men kan ikke finde ud af hvad præmien skal være, så gode ideer modtages med kyshånd:-D

lørdag den 11. juni 2011

Slummy mom i ordets bogstaveligste forstand;-)

I går var ungerne og jeg kørt til Næstved for at besøge vores lille nye kusine<3 Vi rendte desværre lige ind i mad-tid, så 30 min efter stod vi igen ude på parkeringspladsen og havde en 1½ times lang køretur foran os, hvilket ikke er det største hit, når mindstebarnet hader at køre bil. Hvis ikke det passer med at hun skal sove, så skriger hun gerne højt og gerne hele vejen. Udsigten til 1½ time i en varm bil med en skrigende unge og størstebarnet, der ville sidde med fingrene i ørerne mens han skreg "hold så mund Sofia, hold så mund Sofia, hold så ......................................" virkede bare ikke særlig tiltalende fredag eftermiddag efter en hård uge med alt for mange aktiviteter, så mor her besluttede hurtigt, at vi måtte afprøve det nye legeland i Næstved Storcenter. Og selvom jeg virkelig synes, at det er dødens pølse at sidde og holde øje og vinke og smile indforstået til de andre mødre (ih ja, hvor de hygger sig og nej hvor er vi gode sådan at bruge en eftermiddag her sammen med vores børn;-)), så var det da bedre end alternativet. Heldigvis gjaldt billetten kun i 1 time, og jeg kiggede jo slet ikke på uret første gang efter 10 minutter*host-host*;-). Nå men Kronprinsen fik brændt en masse krudt af, og det gjorde Putten sådan set også, for når hun ikke lige forsøgte at klatre alt for højt op, kunne mor jo gå rundt og holde hende i hænderne, nu mor ikke havde andet at lave;-)

Inden turen gik hjemad igen (og måske lidt som bestikkelse for, at jeg kunne få lov til at løbe en hurtig tur rundt i Bilka;-)) skulle vi jo have noget at spise, og eftersom at legeland er placeret klods op af Quickfood, kom vi jo ikke uden om at Kronprinsen gerne ville have pomfritter og pizza og pølser og cola og is og pomfritter igen og ..... you get the picture;-) Nu var vi jo på tur (og jeg ville egentlig også gerne have pomfritter;-)) så han fik pizza, pommes og cola-slush-ice, jeg fik cola, pommes og så en grov kyllingesandwich til den dårlige samvittighed. Og fred være med det ville jeg sige, hvis vi bare havde været ham og mig. Jeg havde da bare lige glemt Putten i kampens hede, hvilket ellers er rimeligt utroligt, for hun hang da der i slyngen og blev ved med at pille mig i næsen, hev mig i ørerne og forsøgte at stikke mine øjne mens jeg bestilte. Men altså hun måtte overleve på vores andres rester, og hun hyggede sig gevaldigt med pomfrittes, lidt pizza og cola og moderen kunne grave sig lidt ned, hver gang en af de der tjekkede mødre gik forbi med deres børn, der hvis de endelig gnaskede på noget, så var det en økologisk gulerod (kan man egentligt se om den er økologisk, når den er ude af indpakningen *gruble-gruble*). Arh men altså, jeg frygtede kort at de ville melde mig til kommunen, men kom så i tanke om at det er Lolland kommune jeg bor i, så mon ikke bare de vender det blinde øje til, det er de i faldt blevet kendt for;-)

I må have en fantastisk pinse allesammen!

torsdag den 9. juni 2011

En lille ny verdensborger:-)

Jeg er blevet moster og nøj hvor er jeg stolt af den titel:-) Tænk at man kan holde så meget af et lille væsen, som man ikke en gang har mødt endnu eller som er ens egen.

I morges fik jeg besked på, at nu var de på sygehuset og min søster havde 4 minutter imellem veerne. Med min egen erfaring fra det med at føde tænkte jeg, at hun da havde født inden middag, så alle mine elever fik besked på, at jeg altså tjekkede min mobil fordi jeg regnede med, at der snart skete noget. Sådan nogle piger i 4. klasse kan slet ikke tåle sådan en besked, og jeg var pludselig deres nye bedste veninde, for de ville være de første til at se et billede. Yes yes, intet problem, andet end at jeg ikke hørte noget.

Hen på eftermiddagen må jeg indrømme, at jeg lige piskede en stemning op inde i hovedet alá

Hjerne: Hun er nok død
Mig: Nej selvfølgelig ikke
Hjerne: Så er babyen!
Mig: Nej, det tager bare lidt tid
Hjerne: Tror du selv på den, så længe kan det da umuligt tage, der er noget helt helt galt!
Mig: Nærh, hold nu op, det tror jeg ikke, så havde jeg vel hørt noget
Hjerne: Nej for de har glemt alt om at ringe til dig i deres kæmpe sorg, der er HELT SIKKERT sket noget skrækkeligt
Mig: Jamen jamen:-(
Og så tudede jeg lige lidt, og ringede derefter til min mor, for at se om jeg kunne hidse hende op på samme måde, det kunne jeg heldigvis ikke og lidt i fem fødte min søster en skøn velskabt datter på 3700 g og 51 cm:-)

Nu glæder jeg mig bare til at jeg får fri i morgen, så jeg kan komme op og dikke-dikke, snuse, dufte og holde det lille myr. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde haft det på samme måde før jeg selv blev mor;-)

tirsdag den 7. juni 2011

Hvor f..... er resten?

For det første, hvor pokker har hun fundet dette her henne?


Det kan da umuligt være på gulvet, jeg støvsuger jo så tit;-) Til orientering kan jeg oplyse at det er kattehår:-s
Skal man så blive bekymret, når man ser det her og samtidig ikke kan finde katten?

Lienlund, Infernal og alkohol:-)

Nå, jeg lovede jo i går, at jeg ville fortælle lidt om min Kr. Himmelfarts-ferie, så here we goes;-) Vi starter med onsdag aften, hvor vi (hr. kæreste og jeg) var inviteret ud til nogle skønne venner sammen med et andet skønt vennepar til mad og hygge, inden der skulle være den årlige koncert i byen. Når man bor i en by i Udkantsdanmark, så er det faktisk lidt stort når der kommer nogle kendte til byen, og det var lige præcis hvad der gjorde i onsdags. Så ungerne var afleveret i pasning med overnatning, mor og far havde købt billet og aftalt hjemmefra, at vi ikke skulle køre hjem:-) Og ja, Medina dukkede ikke op, som ellers først planlagt, men når man ikke har været ude som kærester i meget meget lang tid, så betyder det ikke et hak hvem der optræder, bare de er en god undskyldning for at finde barnepige, dresse sig op og ikke mindst en god anledning til at få den første brandert efter graviditet, amning og generel jeg-er-mor-og kan-ikke-nænne-at-få-mit-barn-passet-lige-nu-hed. Det kunne have været Kandis der optrædte, jeg havde været der;-)

En ting er dog sikkert når sådan et arrangement løber af stablen, og det er at det ikke er kønt!
For mit eget vedkommende bliver jeg ikke særlig charmerende, når jeg bliver fuld. Jeg snakker om muligt endnu mere, men også en del mere usammenhængende, jeg er sikker på at jeg er pisse-lækker selv med rødvinstænder, kjolen oppe i trussen og mascaraen tværet ud i hele fjæset. Og tro mig, jeg lader ikke nogen gå glip af det yndige syn, for jeg flirter gerne med alt og alle. I ved, bare det der lille diskrete smil eller blink, som i ædru tilstand ville blive opfattet som om, jeg forsøgte at krænge mit ansigt i nye folder;-) Skal måske lige for en god ordens skyld sige, at jeg faktisk ikke nåede så langt ud i onsdags God dammit! Men jeg nåede dog derud, hvor jeg seriøst overvejede om ikke stramme leopardleggins til mænd var rimeligt sexet, og om jeg måske skulle anskaffe sådan et par til hr. kæreste sammen med en sækkepibe:-D
Arrangementet generelt bliver bare mindre kønt, da sådanne arrangementer har det med at tiltrække en bestemt type af befolkningen; a) piger og drenge der burde ligge hjemme i deres små varme senge, i stedet for at rende rundt en kold aften i alt alt for lidt tøj b) småbørnsfamilier som endelig efter flere års søvnunderskud skal ud og svinge træbenet (Og det er som regel moren der forstår at give den gas, mens gr. a) ser ud som om de væmmes over alle de gamle damer der er blevet sluppet løs) og sidst men ikke mindst c) som er alle byen skæve eksistenser, som for en gangs skyld fuldt lovligt kan drikke sig i hegnet i offentligheden.

Men dermed ikke sagt at det ikke var sjovt, for det var det! Og så er jeg sikker på at de her arrangementer er med til at lukke lidt damp ud, så jeg deltager da igen næste år;-)

mandag den 6. juni 2011

Jeg har prøvet noget nyt

Nå så gik der lige en hel Kristi Himmelfarts ferie og nøj hvor har jeg nydt det (men har da også haft timer, hvor jeg ønskede det blev hverdag og institutionerne var åbne igen;-)). Der er en masse jeg skal fortælle om, men det bliver nok først i morgen jeg når det.

I dag vil jeg nemlig lige fortælle kort om en episode jeg var med i i dag og hvor jeg for en gangs skyld fik taget mig sammen og gjorde noget nyt! Jeg tog nemlig bladet fra munden og fik sagt fra, så der ikke var tvivl om at jeg mente det (og her snakker vi selvfølgelig i forhold til et voksent menneske, børn plejer det at gå meget godt med).
Jeg var nemlig ude for at der var en kammerat der gjorde grin med Hr. kæreste, og det er så ikke første jeg har oplevet det og jeg plejer egentlig bare at grine lidt med og så blive ked af det når jeg kommer hjem.

Jeg skal ikke kunne udelukke, at jeg en gang imellem har udtalt mig mindre pænt om hr. kæreste og især alle hans irriterende vaner, evner eller manglende på samme. Jeg skal heller ikke kunne udelukke, at jeg  indimellem synes, han kan være det største fjols, der kan gå på to ben, men han er dog MIT fjols!
Er der noget jeg er blevet klar over efter, at vi har fået børn, så er det at man altid skal tage en mors brok over børnenes far med et gran salt. Søvnunderskud kan have en ret negativ indvirkning på de briller en mor ser på sin mand med, og er der nogen der gider lægge ørere til, så er det måske meget sundt at få lidt luft hos familie, veninder, venner eller på bloggen;-) (så slipper man også for at køre på repeat hver gang man ser manden:-D). Men bare fordi jeg brokker mig over ham, er da ikke ensbetydende med, at andre skal give mig ret eller endnu værre, selv komme med deres negative kommentarer om ham, for så kommer løvinden op i mig og i dag viste hun altså klør. Og hvor føles det dog skønt, at forsvare ham man elsker, for det er lige præcis derfor jeg har altså valgt at bo sammen med ham, fordi jeg elsker ham og IKKE fordi det er det nemmeste(for det er det absolut ikke altid;-)). For i den sammenhæng er jeg af den holdning, at så jeg hellere vil undvære end nøjes (den holdning gælder så SLET IKKE når vi snakker mad:-D).