søndag den 29. december 2013

At shoppe igennem

Kender i det der med, at man næsten ikke kan stoppe med at bruge penge??? Hr. Mand vil helt sikkert sige NEJ, det kender han ikke;-) Men jeg er sikker på, at nogle af mine veninder vil nikke genkendende til det:-D Sådan har jeg det lige i øjeblikket!! Ovenpå julegave-indkøb og ferie-shopping har jeg en uimodståelig trang i øjeblikket til at bruge en masse penge, hvilket indtil videre "kun" har resulteret i køb af 4 par sko og støvler, dog på udsalg, hvor jeg nærmeste tjente 2500 kr ved at købe dem;-), køb af en mærkelig kjole og en dejlig cardigan og så i køb af 8 spisebordsstole, som vi virkelig ikke har plads til LIGE NU, men det får vi vel på et tidspunkt:-D
Men jeg kan mærke, at dankortet kalder på mig, og i den forbindelse er det der internet altså ret farligt! Jeg har flere gange taget mig selv i at bære lige ved at bestille (og jeg nævner her i flæng;-): en ny sofa, et nyt spisebord, en masse babytøj, flyverdragte (but why, det bliver vel snart forår;-)), alt hvad der findes på etsy.com, og sidst men ikke mindst sad jeg i dag og kiggede på nybyggede huse, istedet for renovering af det vi bor i!! En eller anden må virkelig snart sørge for, at jeg får mig en sundere hobby:-D

Hvis nogen mangler ideer til hvor de skal bruge deres penge (hvis man har mere tilbage end jeg har her i slutningen af december;-)) vil jeg foreslå følgende sider:

Sofa
Børnetøj
Gak, gøgl og lækre ting
Et nyt lækkert hus


God shoppelyst derude;-)

lørdag den 28. december 2013

Glædelig jul og godt nytår.

Et nyt år står og banker på, inden længe vil jeg åbne og byde det så hjerteligt velkommen. Gad vide hvad det her nye år vil byde på? Kommer det med fred og glæde, eller kommer det med kaos, tristhed og fejl og mangler? Sidst jeg bød et nyt år indenfor, kom året 2013 vadende ind i mit liv, og hvilken dejlig gæst❤ Jeg havde selvfølgelig nogle ønsker og håb for denne gæst, og de er alle gået i opfyldelse, så jeg føler mig meget meget heldig.

Her kommer et kort oprids af hvad jeg ønskede mig allermest af 2013

- at alle mine kære og jeg undgik kritisk sygdom! Og det er heldigvis gået i opfyldelse.
- at ungernes skift til børnehave og skole kom til at gå godt! Også her må jeg sige, at det er gået over al forventning og begge unger stortrives nu i børnehave og i skolen.
- at vi finder en løsning med vores hus, så vi kan flytte på landet og få en mindre zoologisk have! Vi har været så heldige, at vi fandt nogle søde lejere, der passer godt på vires hus, mens vi er flyttet ud på landet. Den zoologiske have er ikke så stor (endnu;-)), besætningen er kun udvidet med 2 marsvin og en enkelt kanin. Desværre har vi mistet katten, Den Store Grusomme Samson-kat, hvilket har betydet et goddag til en del mus;-)
- at der kom en afklaring på hr. Mands job! Det gjorde der i foråret, hvor Spar Lolland blev til Jyske Bank, hr. Mand fik lov til at blive, og er vist så vidt vides ret glad for det:-D
- at vi fik en afklaring på om hvorvidt familien skulle udvides med et familiemedlem mere eller ej! Det blev vi enige om i juli, at det skulle den selvfølgelig, og 6/8-13 stod vi med en positiv test❤ Så til påske bliver vi voksne i undertal, og der kommer endnu en bandit, til at holde Kronprinsen og Putten med selskab.
- jeg havde også et ønske om at løbe endnu et halvmarathon! Det gjorde sørme i slutningen sammen med min søde svigerinde, og vi var SÅ seje:-)
- jeg ville også gerne på nogle ferier! Det var vi sammen med svigerfamilien i uge 7 og sammen med de dejligste venner en uge i sommerferien. Så var vi også på en weekend-voksen-tur sammen med de skønneste venner og tilsidst var vi for første gang sydpå som familie, da vi tog en uge til Gran Canaria i slutningen af november.
- mit sidste beskedne;-) ønske var, at min arbejdsplads ville få lov til at bestå og jeg fortsat ville være glad for mit job! Skolen består heldigvis endnu, og det skulle den gerne blive ved med længe endnu!!! Og jeg nyder mit job mere end nogensinde før, jeg har verdens bedste klasse, og jeg trives sammen med mine kollegaer, så det bliver med sorg, at jeg skal sige farvel og på gensyn, når jeg går på barsel her om en 4 ugers tid.

Alt i alt et helt igennem fantastisk år, så er der noget at sige til, at jeg er mange for, at det her nye pr, der står og banker på, kun kan skuffe i forhold til det forrige:-)
Jeg vil dog sætte min lid til den overbevisning, at jeg tror på det bedste i alle indtil det modsatte er bevist, og derfor tror jeg også på at 2014 bliver et fantastisk og skønt år, der vil belønne min gæstfrihed med gode og skønne oplevelser, og som jeg vil pænt takke farvel om sådan cirka et års tid, med besked om kigge ind igen en dag ved lejlighed, hvis altså det får tid. Der er jo ikke noget som at få besøg af gamle venner, det skulle da lige være at møde nye dejlige venner, ingen af delene kan man vist undvære, og det er med at give hverdagen kulør og energi❤.

Rigtig godt nytår derude! Jeg ønsker for jer alle, at i må komme godt og sikkert ind i det nye år, og ikke mindst, at i og jeres kære får et forrygende godt år!!!